Het digitale Jan van Haasteren museum!

Nieuw afhaalpunt Ontbrekende stukjes

Nieuw afhaalpunt JvH-puzzels bij de Ontbrekende stukjes

Leuk nieuws! Projectgroep ‘De ontbrekende stukjes’ wordt nu ook een officieel afhaal punt voor JvH-puzzels.

Om de cliënten een nog leukere dagbesteding te geven kunnen Jan van Haasteren fans nu ook hun bestelling afhalen bij de ontbrekende stukjes in Dordrecht. Je zal worden geholpen door de cliënten en naast de puzzels krijg je hier uiteraard ook de leuke extra's (gripzakjes - kladblokje - dekselsteun - loepje) die je normaal bij iedere bestelling worden meegeleverd.

Woon je in de buurt van Dordrecht, of wil je gewoon een keer je bestelling bij de ontbrekende stukjes afhalen, dan kan dat vanaf 15 december. Bestellingen kan je via de webshop plaatsen en bij het afrekenen kan je kiezen voor ‘afhalen in Dordrecht’. Zodra de puzzel klaar ligt in Dordrecht ontvang je een e-mail dat je de bestelling kan afhalen. Het is niet mogelijk in Dordrecht af te rekenen, dus je bestelling moet vooraf betaald zijn.

Voor december is het nog een test om te kijken of het gaat, zoals het moet gaan. In januari, als er weer een nieuwe puzzel uitkomt, kan deze uiteraard in Dordrecht afgehaald worden. Natuurlijk kan je bij een bezoek ook incomplete puzzels doneren. Het is niet mogelijk om een ontbrekende stukje daar op te vragen. Dit kan via de website van de ontbrekende stukjes.

< Ga terug