Het digitale Jan van Haasteren museum!

Najaar 2013

In september komt als derde nieuwe plaat "Het Subtropisch Zwemparadijs" in 1500 en 3000 stukjes.

Margriet heeft samenwerking gezocht met Jumbo en in september komt de puzzel "Winter Fair" in 1000 stukjes. Jumbo heeft er een actie aan gekoppeld, want wie Winter Fair koopt krijgt een verjaarskalender kado (met een pagina per maand). Te bestellen vanaf nu, zolang de voorraad strekt!

In oktober komt een Jubileum puzzel uit van Droste: "De Chocoladefabriek" (afbeelding hier onder). Om dit heugelijke feit te vieren doet Droste een blikje chocolade bij iedere bestelde puzzel. Te bestellen vanaf nu en ook hier geldt: zolang de voorraad strekt!

Zowel Margriet als Droste hebben zelf ook acties, en wel met zgn framepuzzels: een puzzeltje in een kartonnen houder (plat dus). In Margriet nr 37 (die op 5 september bij abonnees in de brievenbus valt) zit de framepuzzel met 108 stukjes. De afbeelding staat hier onder.

Droste gaat een actie houden in de winkels. Je krijgt een framepuzzels (150 stukjes) bij 3 chocoladeletters, maar alleen bij Albert Heijn XL en De Tuinen.

In september komt weer een combinatiedoos van Intertoys. En dit jaar zullen er net als vorig jaar speciale uitgaven zijn die je alleen in een bepaalde winkel kunt kopen. Meer nieuws daarover zodra er meer bekend is.

< Ga terug