Het digitale Jan van Haasteren museum!

Specials 2018

De eerste special voor 2018 is inmiddels een feit.

Het gaat om een afbeelding, speciaal gemaakt voor Postnl, die is uitgegeven aan alle Postnl medewerkers. De puzzel heeft 500 stukjes en is niet te koop.

De volgende special die gaat komen is er een t.g.v. 150 jaar Bruna. Hij komt te koop in de Bruna winkels. Afbeelding hier onder. Verkrijgbaar vanaf 16 april voor € 10,-

Vanaf eind augustus is er voor bloeddonoren een extra cadeautje te kiezen, namelijk een exclusieve puzzel (500 stukjes) speciaal gemaakt door Rob Derks voor Sanquin. De enige manier om aan zo'n puzzel te komen is bloeddonor worden (of zijn); hij komt niet te koop.

Inmiddels wordt er ook gewerkt aan een serie specials voor Scandinavië in het najaar, net als eerdere series bestaande uit 12 verschillende afbeeldingen. Verder nog niets bekend, maar er zullen geen nieuwe afbeeldingen bij zitten.

Blokker heeft dit jaar ook opdracht gegeven voor specials. De eerste is al uitverkocht, dat was Camping Chaos met een gratis kleurboek. De tweede komt in augustus en is Sportsday met een gratis verjaardagskalender.

Bij Bol.com krijgen we een uitgave met 3000 stukjes voor de liefhebbers: The Holiday Fair, getekend door Rob. Aanvankelijk zou deze puzzel ook in onze webshop komen, maar helaas is dat uiteindelijk niet gelukt. Wil je hem aanschaffen, dan kan dat alleen bij Bol.com.

In Scandinavië is weer een serie van 12 puzzels (1000 stukjes) verschenen, te weten Boxing Match, Printing House (= afbeelding Jumbo 150 jaar), Tour de France, United Europe, Golf, Camping Chaos, Bandstand, Cars in the Make, Fun around the Pool, Sportsday, New Year Party en The Big Leak.

Intertoys heeft dit jaar geen combi 3 in 1, maar een speciale uitgave van De Speelgoedwinkel, met Intertoys elementen.

In Nieuw Zeeland komen vier nieuwe titels beschikbaar in 1000 stukjes; de titels zijn Air Show, Roller Disco, The Balloon Festival en The Holiday Fair.

Vanaf 1 oktober liggen er drie puzzels met 950 stukjes bij het Kruidvat: Crazy Casino, Fire Station en Parcel Sorting Center (de oude afbeelding Postkantoor).

Bij Trekpleister is een serie van drie puzzels met 950 stukjes gekomen, te weten Golf, At the Gym en Moving Day.

Kruidvat geeft drie puzzels van 500 stukjes uit: Busy Airport, Pee Tree en Sportsday.

Intertoys heeft twee combi's in haar assortiment; de eerste is Tour de France (500 stukjes) samen met Motorrace (1000 stukjes) en de tweede combi is De Vliegshow (1000 stukjes) met Vertrekhal (1500 stukjes).

< Ga terug