Het digitale Jan van Haasteren museum!

Specials 2022

Trekpleister heeft in 2022 de primeur van de eerste special: Find the Mouse! in 500 stukjes.

En ze vervolgen de reeks met 950 stukjes Ascot Horse Race.

Een special in een regulieren doos met 1000 stukjes: Kassa erbij! (Queued-up!)

Kruidvat komt met Crazy Golf in de 950 serie.

In juli heeft Intratuin vanwege haar jubileum een speciale uitgave van Het Tuincentrum besteld: Intratuin, aangepast aan de gelegenheid.

Kruidvat heeft in augustus The Wedding, Rock around the Clock en Happy Birthday nogmaals uitgegeven in 950 stukjes, maar deze hebben een nieuw nummer en een iets andere lay-out.

Net als nadere jaren komt in Scandinavië weer een serie van 12 puzzels met 1000 stukjes op de markt: Boxing Match, The Puzzle Factory, Tour de France, Whacky Water World, Golf, Camping Chaos, The Bandstand, Cars in the Make, Fun around the Pool, Sports Day, New Year Party en The Big Leak.

In Nieuw Zeeland is weer een serie van vier puzzels met 1000 stukjes op de markt gebracht. Het gaat om Camping in the Forest, Chalk up, Holiday Jitters en The Music Shop.

Kruidvat heeft weer opdracht gegeven om drie puzzels met 500 stukjes te produceren (waarvan 2 oude, die een nieuw nummer hebben gekregen). De dozen zijn wel een fractie kleiner dan de eerdere uitgaven: A Dining Disaster, Busy Airport en All at Sea.

T.g.v. de wereldkampioenschappen voetbal in Qatar komt een voetbal special "Voetbalkampioenen" in 1000 stukjes. Het is een aangepaste versie van Football Crazy.

Er zijn verscheidene combidozen door Jumbo gelanceerd; een oude en twee nieuwe combinaties van 2 x 1000 stukjes: On Thin Ice/Eleven City Ice Tour, De Speelgoedwinkel/Roller Disco en Christmas Mall/Black Friday.

Bij Kruidvat in de serie 950 stukjes: The Escape en Some like it Hot.

Het CBR heeft een speciale editie van Verkeerschaos in 1000 stukjes besteld: CBR Samen veilig vooruit.

Op de valreep in dit jaar zijn er in Nieuw Zeeland drie mini puzzels (100 stukjes) uitgekomen: The Riding School, The Sand Pit en The Snowman

< Ga terug