Het digitale Jan van Haasteren museum!

Specials 2023

Kruidvat is de eerste met specials. In de serie met 950 stukjes hebben we nu Moving Day, The Tennis Court en Pop Festival.

Kringloop Spullenhulp is een remake met aanpassingen van 'op zoek naar de schat" in 1000 stukjes.

Poiesz Supermerkten 100 jaar is een special op basis van "Kassa erbij!".

Op 7 mei komt de grootste Jan van Haasteren puzzel ooit uit (30.200 stukjes) in een limited edition box. Deze box bevat 10 puzzels van 3000 stukjes, die kunnen worden samengevoegd tot één grote puzzel van 30.200 stukjes. De inhoud van de doos is De Keuken, De Storm, Boerderij Bezoek, De Oase, Popfestival, De Wijngaard, Bejaardentehuis, Vakantiekriebels, Oud Hollandse Ambachten en Jan van Haasteren Studio 10 years.

In juni komt Kruidvat weer met een serie van drie in 950 stukjes: Fun around the Pool, Deep Sea Fun en Ballroom Dancing.

In New Zealand is ook weer een serie van 4 puzzels uitgekomen: Dia de los muertos, Farm Visit, It's all going downhill! en The March.

Bij Blokker en Intertoys ligt een combinatiedoos (2x1000 stukjes) met De Drogisterij en Het Park.

In september komt een serie van 12 heruitgaven: Motorrace,Boerderij Bezoek,Technische hoogstandjes,Het Park,Nijmeegse Vierdaagse,De Keuken,De Hondenshow,De Golfbaan,Het Kantoor,Van Harte Beterschap!,Stijldansen en Safari.

Jumbo bestaat 170 jaar en komt met een eigen special: Jumbo's Anniversary, getekend van oorsprong door Jan, maar geheel aangepast door Mars Gremmen.

Kruidvat heeft weer een serie van drie in 950 stukjes: Golf, The Playground en Acrobat Circus.

JvH-puzzels viert haar jubileum met een exclusieve puzzel, de eerste in een nieuwe serie "Oldtimers". Het gaat hier om Shooting Pool (Biljarten) in de oorspronkelijke uitgave van 1993.

Kruitvat her-uitgaves 500 stukjes met een nieuw nummer: In the Car Respraying Shop, The Bandstand en The Artists.

Xenos bestaat 50 jaar en brengt een bewerking van Vakantiekriebels in 1500 stukjes uit: Xenos, 50 jaar gezellig anders.

De Aldi komt met een serie  van 950 stukjes: Mudracers, Shop till you drop en Neighbours.

Het Kruidvat wederom met een serie van 950 stukjes: The Zoo, Lawn Mower Race en The Assembly Line.

< Ga terug