Het digitale Jan van Haasteren museum!

Specials najaar 2015

Er zijn alweer een aantal specials bekend, hieronder wat we weten:

Gamma komt met vier nieuwe uitgaven van 1250 stukjes, twee eind augustus "On the Assembly Line" en "Sportsday" (de oude afbeelding) en twee in november "Ballroom Dancing" en "Departure Hall".

Formido komt ook met een nieuw formaat, 950 stukjes. In september komen daarin twee uitgaven "Break a Leg" en "Shop 'till you Drop". Het zijn kleinere doosjes, ongeveer het Amerikaanse Crowd Pleasers formaat (20,5x20,5x6cm). Afbeeldingen hier onder.

De Intertoys combinatiedoos heeft weer 3 puzzels van 1000 stukjes: "Olympics", "United Europe" en "New York Marathon".

De Bankgiroloterij heeft een speciale uitgave laten maken van "Ter Land, ter Zee, in de Lucht". De puzzel heeft 1000 stukjes, maar de doos is 2½ cm dik, zodat hij door de brievenbus past. Je kunt hem alleen winnen, hij is niet regulier te koop.

Kruidvat bestaat dit jaar 40 jaar en t.g.v. haar jubileum is de feestpuzzel Happy Birthday aangepast tot "Hoera Kruidvat 40 jaar". Hij komt vanaf 11 september beschikbaar voor € 7,95.

Blokker komt vanaf 26 oktober met een combinatiedoos. Inhoud "Rommelmarkt" (500 stukjes) en "USA" (1000 stukjes).

Bart Smit heeft inmiddels ook een special in haar winkels, het gaat om "Some like it Hot" in 1000 stukjes.

In Scandinavië is net als twee jaar geleden een serie van 12 puzzels uitgebracht van 1000 stukjes. Dit keer zitten er geen nieuwe afbeeldingen bij, het zijn allemaal eerder uitgebrachte puzzels. het gaat om "Some like it Hot", "Crazy Casino", "Break a Leg", "On the Assembly Line", "Carnival", "Streetlife", "Neighbours", "The Fire Station", "Rock around the Clock", "Busy Airport", "At the Gym" en "Shop till you Drop".

De ANWB doet ook mee met de specials. Vanaf a.s. maandag 16 november in de winkels 2 kleintjes met 150 stukjes: "Kampeerplezier" (Camping met de tekening wat aangepast) en "Verkeerspret" (afbeelding als Verkeerschaos in 500 stukjes met een paar aanpassingen).

Bij Big Bazar komt in december een klein schuin doosje (150 stukjes) met "De Tuinruimers".

Ook beschikbaar is: een wenskaart "Groeten uit Bergen" met een blanco achterzijde. Speciaal gemaakt voor het Stripspektakel in Drachten, dus "op is op".

< Ga terug