Incomplete puzzels

Het gebeurt iedereen wel eens, je hebt een tweedehands puzzel gekocht, en als je hem af hebt blijkt hij niet compleet te zijn; er ontbreekt een (of meerdere) stukje(s). Het is heel moeilijk om aan een zelfde - passend - stukje te komen omdat uit één snijmal maar een bepaald aantal puzzels worden gemaakt.

Maar er zijn rekken vol incomplete puzzels, van sommige meerdere exemplaren. Probeer gewoon of er een passend stukje voor je is. De service is inmiddels opgepakt door een team van mensen met een verstandelijke beperking die helemaal dol zijn op Jan van Haasteren puzzels en er vol enthousiasme mee aan de gang gaan. Wel is het zo dat door de maanden dat er geen service is geweest en de inwerkperiode van de nieuwe ploeg het langer kan duren voor je antwoord krijgt, maar ze gaan er mee aan de slag.

Voor de puzzels van 3000 of 5000 stukjes hebben Anja en Rita (totaalverzamelaars, zie hun website www.janvanhaasteren-fansite.nl) het stokje overgenomen

Wil je gebruik maken van de service dan kun je het volgende doen.

Stuur voor puzzels tot en met 2000 stukjes een mail (één puzzel per mail!) naar jvhontbrekendestukjes@gmail.com met de volgende gegevens:

  1. Naam, nummer en het aantal stukjes van de puzzel
  2. een foto van de doos waarop de afbeelding staat (detailfoto's zijn voor deze mensen niet meteen herkenbaar)
  3. een foto van het "gat" in de puzzel

Voor grotere puzzels (3000 en 5000 stukjes) kun je een mail sturen naar gekvanjvh@ziggo.nl

 

Wil je een incomplete puzzel doneren aan ‘Jan van Haasteren – Ontbrekende stukjes’, dan kun je vanaf 1 oktober 2018 deze nu ook afgeven in de winkel in Roelofarendsveen. Wij zullen de puzzels verzamelen en afgeven bij ‘Jan van Haasteren – Ontbrekende stukjes’. Zo hopen we nog meer Jan van Haasteren fans te helpen bij het compleet maken van hun puzzels.