Banner 19015

Incomplete puzzels

Het gebeurt iedereen wel eens, je hebt een tweedehands puzzel gekocht, en als je hem af hebt blijkt hij niet compleet te zijn; er ontbreekt een (of meerdere) stukje(s). Het is heel moeilijk om aan een zelfde - passend - stukje te komen omdat uit één snijmal maar een bepaald aantal puzzels worden gemaakt.

Maar wij hebben rekken vol incomplete puzzels, van sommige wel acht exemplaren. Probeer gewoon of we een passend stukje voor je hebben. Om te bepalen of een stukje wel of niet past kun je een foto van het detail van de incomplete puzzel opsturen (klik op "contact" boven aan deze pagina of stuur een mail naar info@jvh-puzzels.nl) en er wordt bekeken of het dezelfde snijmal is. Als dat zo is krijg je eerst een foto toegestuurd om zelf ook te kijken of het past.

Update februari 2018:
Wegens ziekte in de familie zal ik de komende maanden niet of nauwelijks in staat zijn naar incomplete puzzels te kijken. Bewaar de foto's een poosje en doe bij het opruimen van de puzzel de stukjes rondom het gat apart in een zakje. Op die manier hoef je niet de hele puzzel opnieuw te leggen.