Wil je puzzels kopen?

Direct naar de webshop >

Puzzels 2022

De eerste puzzels van 2022 zijn gepubliceerd. Het gaat om een nieuwe lijn "Expert", puzzels die een uitdaging vormen voor de gevorderde puzzelaar. De eerste twee in deze serie zijn Shark mania (Overal haaien) en Enjoying a picnic (Picnic plezier), beide in 500 stukjes.

In februari zoals gebruikelijk een afbeelding, die in 1000 en 2000 stukjes uitkomt: De Ambachtelijke Brouwerij (The Craft Brewery), getekend door Rob.

Op 24 februari wordt Jan 86 jaar en zijn we toe aan de 200e afbeelding voor puzzels. Op die datum komt De Zeepkistenrace (The Soapbox Race) in 1000 stukjes, uiteraard getekend door Jan. De doos is feestelijk, lopend van blauw naar rood.

Eind maart komen twee nieuwe junior puzzels The Merry-go-round (De Draaimolen) in 240 stukjes en Pool Pranks (Spetterpret) in 150 stukjes, beide getekend door Dick.

In april een oude bekende: Highland Games van Rob, maar nu in 1000 stukjes.

In mei een nieuwe in 1500 stukjes van Dick: The Retirement Home (Het Bejaardentehuis).

Op 5 juni tijdens het NK legpuzzelen is de Beurs van de Toekomst (Futureproof Fair) onthuld; hij heeft 1000 stukjes en is getekend door Jan. Ook komt er een nieuwe junior puzel in 360 stukjes van de hand van Dick: Max en Moritz.

Puzzels blijven komen; juli brengt ons Bij de Kapper in 1000 stukjes, van de nieuwe studio tekenaar Mars Gremmen

< Ga terug

Privacy statement - Disclaimer