JvH-puzzels.nl, voor alle Jan van Haasteren fans!

Puzzels 2022

De eerste puzzels van 2022 zijn gepubliceerd. Het gaat om een nieuwe lijn "Expert", puzzels die een uitdaging vormen voor de gevorderde puzzelaar. De eerste twee in deze serie zijn Shark mania (Overal haaien) en Enjoying a picnic (Picnic plezier), beide in 500 stukjes.

In februari zoals gebruikelijk een afbeelding, die in 1000 en 2000 stukjes uitkomt: De Ambachtelijke Brouwerij (The Craft Brewery), getekend door Rob.

Op 24 februari wordt Jan 86 jaar en zijn we toe aan de 200e afbeelding voor puzzels. Op die datum komt De Zeepkistenrace (The Soapbox Race) in 1000 stukjes, uiteraard getekend door Jan. De doos is feestelijk, lopend van blauw naar rood.

Eind maart komen twee nieuwe junior puzzels The Merry-go-round (De Draaimolen) in 240 stukjes en Pool Pranks (Spetterpret) in 150 stukjes, beide getekend door Dick.

In april een oude bekende: Highland Games van Rob, maar nu in 1000 stukjes.

In mei een nieuwe in 1500 stukjes van Dick: The Retirement Home (Het Bejaardentehuis).

Op 5 juni tijdens het NK legpuzzelen is de Beurs van de Toekomst (Futureproof Fair) onthuld; hij heeft 1000 stukjes en is getekend door Jan. Ook komt er een nieuwe junior puzel in 360 stukjes van de hand van Dick: Max en Moritz.

Puzzels blijven komen; juli brengt ons Bij de Kapper in 1000 stukjes, van de nieuwe studio tekenaar Mars Gremmen.

In augustus krijgen we twee nieuwe expert puzzels: Where's Max? (Waar is Max?) van Dick Heins en Gifts Galore! (Overal Cadeautjes!) van de hand van Jan zelf, beide wederom in 500 stukjes.

Begin september komt Sand Sculptures (Zandsculpturen) in 1000 en 2000 stukjes uit van de hand van Dick Heins, evenals een oude bekende Chalk up! (Krijt op tijd!) van Rob Derks, maar nu in 1000 stukjes. Eind septemberkomt er een 3000 stukjes puzzel van Jan, die helaas een al gebruikte titel heeft, dus zetten we het jaartal erbij Traffic Chaos (Verkeerschaos) 2022. Deze puzzel komt ook in een combinatiedoos samen met By Air, Land and Sea.

In oktober beginnen we met drie junior puzzels van een nieuwe tekenaar Wilma van den Bosch: The Snowman (De Sneeuwpop) in 150 stukjes, The Sandpit (De Zandbak) in 240 stukjes en The Riding School (De Manege) in 360 stukjes. Half oktober komt een afbeelding van Rob uit in 1000 en 5000 stukjes: Het Dorp van de Kerstman (Santa's Village).

< Ga terug

Privacy statement - Disclaimer